Osallistu Särkänniemen piparikisaan Instagramissa!

Julkaistu: 27.11.2014

 

Koiramäen Fiina-emäntä on taitava leipuri sekä erinomainen huushollerska, joka leipoo maistuvat piparkakkuset Koiramäen joulupöytään. Piparkakulla on jo pitkä historia suomalaisessa pitopöydässä, ja siten tämä jouluinen herkku sopii myös Koiramäen vanhanajan tunnelmaan.

Koska Fiina-emäntä ei ehdi leipoa muilta joulukiireiltään kaikille Koiramäen jouluvieraille piparkakkuja, tehtaillaan Särkänniemessä Koiramäen joulun piparipajassa mitä koristeellisempia pipariluomuksia kotiinvietäväksi tai paikan päällä herkuteltavaksi. Koiramäen piparipajassa koristellaan Royal Bakeryn valmistamia possunmuotoisia piparkakkuja Dr Oetkerin värikkäillä koristeilla. Sokerikuorrutteita on tarjolla montaa eri väriä ja luomuksen kruunaavat tietenkin strösselit ja koristerakeet.

 

Asiakkaan taidonnäyte viime vuoden piparipajasta.

 

 

Särkänniemi haastaakin kaikki mukaan piparitalkoisiin! Oletko mestari koristelemaan pipareita vai onko bravuurisi esimerkiksi piparkakkutalo? Leivotteko pipareita koko perheen voimin tai oletteko käyneet koristelemassa pipareita Koiramäen joulun piparipajassa? Ota pipariaiheinen valokuva ja osallistukilpailuun!

Jaa kuvasi Instagramissa ja lisää julkaisuun #särkkäpipari sekä @sarkanniemitampere, niin olet mukana kilpailussa! Kilpailuun osallistujilla tulee olla julkinen Instagram-profiili.

Kuvakilpailun voittajat saavat palkinnoksi Mauri Kunnaksen hahmojen muotoiset piparkakkumuotit sekä lipun Koiramäen jouluun (arvo 27 euroa). Kilpailuaika on 27.11.-11.12. ja Särkänniemi palkitsee kilpailun aikana viisi voittajaa. Jokainen osallistuja voi voittaa vain kerran. Kilpailu on päättynyt.

Koiramäen joulu on avoinna Särkänniemessä 22.11.2014 alkaen viikonloppuisin 4.1.2015 asti. Ennen joulua aukiolopäiviä on myös keskiviikkoisin. Tutustu aukioloaikoihin ja Koiramäen joulun tarjontaan tarkemmin nettisivuillamme!

Palkintona voitokkaille kisaajille on Koiramäen joulun lipun lisäksi Mauri Kunnas -teemaisia piparkakkumuottisettejä.

Kahvila von Guggelböössä voi herkutella perinteisestä piparkakusta varioidulla versiolla.
Myynnissä on Killen Pumppernikkeleitä.

Tunnisteet: , , ,