Näsinneula Goes Street Food ensi viikonloppuna

Julkaistu: 21.8.2014

 Houkuttaisiko viikonloppuna vaikkapa karitsahodari?

Ensi viikonloppuna Särkänniemi on avoinna viimeistä kertaa ennen Päättäreitä. Vielä on siis aikaa hurjastella huvilaitteissa, kiipeillä Angry Birds Landin seikkailuradalla ja järjestää keppihevosestekisat Koiramäessä. Lisäksi tulevana viikonloppuna 23.–24.8. on mahdollista kokea jotain aivan uutta, nimittäin Ravintola Näsinneulan tarjoilemaa pikaruokaa Näsinneula Goes Street Food -tapahtumassa.

Lauantaiksi ja sunnuntaiksi osa Ravintola Näsinneulan henkilökunnasta jalkautuu huvipuistoon ja valloittaa Aurinkoterassin, joka sijaitse Angry Birds Landin vieressä lähellä Puistopuotia. Ravintola Näsinneulan pop up -ravintola tarjoilee viikonlopun ajan Ravintola Näsinneulalle poikkeuksellisesti pikaruokaa.

”Tarjoilemme fast foodia, joka on valmistettu lähituottajien raaka-aineista ja Neulan tyyliin”, kuvailee Ravintola Näsinneulan keittiöpäällikkö Eeva Kokko, joka on ollut mukana tapahtuman järjestelyissä. ”Tarjolla on esimerkiksi karitsahodari, inkivääriglaseerattua Charolaisea ja Bouillabaissea Näsinneulan tapaan.”

 Kuvassa on inkivääriglaseerattua Charolaisea eli Nokian Siurossa tuotettua
Kauniaisten kartanon rotukarjaa briossileivän päällä. 

 Luomusuklaakakku vadelmavaahdolla maksaa viikonloppuna vain kolme euroa.

 

Ravintola Näsinneula valmistaa siis pikaruoankin laadukkaasti ja omalla tyylillään. Street Food -ravintolassa jälkiruokaakaan ei ole unohdettu, vaan terassilta saa luomusuklaakakkua ja vadelmavaahtoa. Hinnat ovat katuruokahengessä hyvin maltillisia. Suolaiset makupalat maksavat viisi euroa, ja makean saa kolmella.

”Tarkoituksena on tuoda Näsinneula lähemmäs huvipuistovierailijoita ihan konkreettisesti”, selittää Kokko

Tule siis viikonloppuna mukaan maistelemaan, säilyykö Ravintola Näsinneulan taso, kun ruoka tarjoillaankin poikkeuksellisesti pikana ja sitä paitsi 124 metriä tavallista matalammalla! Herkutella voi vaikkapa huvipuistovierailun lomassa, mutta puistoon voi tietysti myös tulla pelkästään syömään.

Särkänniemen kesä ottaa viimeisiä askeleitaan. Vielä on kahtena viikonloppuna mahdollisuus huvitella Elämyspuistossa niin, että kaikki laitteet ja kohteet ovat avoinna. Kesäkauden päättymistä juhlistetaan Päättäreissä 30.8. – niihin palaamme blogissa myöhemmin.

Kirjoittaja on markkinoinnin kausityöntekijä, sisällöntuottaja Marianna.

Tunnisteet: , ,