Naimisiin Särkänniemessä?

Julkaistu: 6.5.2014

Koko Tampere tunnustautuu rakkauden kaupungiksi ja sen myötä Särkänniemessäkin vietetään rakkauden kesää. Särkänniemen teemoitetussa kesässä I ♥ Särkänniemi -tapahtumaa vietetään kesäkuussa kolmena viikonloppuna.

Särkänniemen Elämyspuisto on paikka, jossa monet rakkaustarinat ovat saaneet alkunsa. Täällä on luotu varovaisen ihastuneita katseita viereiseen penkkiriviin huvilaitteiden kieputuksessa, käyty ensitreffeillä pelaamassa huvipuistopelejä silmissä kiilto siitä kaikkein isoimmasta pehmolelupalkinnosta ihastuksen kohteelle annettavaksi tai herkuteltu yhteisellä hattaralla huvipuistotunnelmaa aistien.

 

Henkilökuntamme on todistanut myös useita Elämyspuistossa tapahtuneita kosintoja, niin Planetaarion tähdellisissä tunnelmissa kuin Näsinneulassa Tampereen kattojen yläpuolellakin. Rakkaus ja Särkänniemi ovat siis luonnollinen yhtälö ja tänä kesänä tempaistaan erikoisella ja ennen näkemättömällä tavalla I ♥ Särkänniemi -teemapäivien aikaan.

 

Tänä kesänä Särkänniemessä on mahdollista astella vihille asti. Vihkimisistä on useita eri vaihtoehtoja: romanttinen vihkiminen Huvimaja-karusellissa, avioliiton satamaan purjehtiminen upealla näköalapaikalla Näsinneulassa tai naimisiinmeno Delfinaarion eksoottisessa tunnelmassa delfiinikavereiden valvovien silmien alla. Sokerina pohjalla on mahdollisuus viettää ainutlaatuiset juhannushäät Koiramäellä wanhanajan tunnelmissa. Ihana maalaismiljöö juhannuskoivuineen ja Koiramäen kaupungin vilinä luovat tunnelmaa näihin ainutlaatuisiin häihin, joihin hääpari pääsee paikalle luonnollisesti ponikärrykyydillä.

Särkänniemi ei ole unohtanut rakkaudentunnelmissa sinkkujakaan, ja tarjoaakin sinkuille mahdollisuuden niin pikatreffeihin SpeedBoatissa kuin sinkkuajeluihin Lemmenjoessa. Oman siviilisäätynsä voi tuoda ilmi myös Sinkkurannekkeen avulla.

 

 

Tunnisteet: ,