Messuriemua Helsingissä ja Tampereella

Julkaistu: 16.4.2015

 

Särkänniemi oli mukana Lapsimessuilla Helsingin Messukeskuksessa viime viikonloppuna 10.–12. huhtikuuta. Lapsimessut ovat huisin hauska tapahtuma, jossa niin lapset kuin aikuisetkin viihtyvät erilaisten pelien, leikkien ja tuote-esittelyiden keskellä. Lapsimessuille osallistuu vuosittain satoja yrityksiä ja yhdistyksiä, joiden toimialat vaihtelevat laidasta laitaan. Kaikkia osallistujia yhdistää kuitenkin se, että tuotteita tarjotaan lapsille ja näiden vanhemmille arjen helpottamiseksi ja ilahduttamiseksi.

 

Minikorikset viihdyttivät monenikäistä väkeä!

 Tilta kannusti pelaajia…

 

… ja pelasi myös itse!

 

Särkänniemestä messuille lähtivät tuotepäällikkö Maria, myyntisihteeri Henkka, sisällöntuottaja Marianna, näyttelijä Niklas sekä Tilta-piika Koiramäen maatilalta ja Aukusti Daalkreeni Koiramäen kaupungista. Posse oli hyvä ja tapahtuma kerrassaan hulvaton – oli hauskaa tavata asiakkaita talven jälkeen ja hehkuttaa uutuuksia, joihin palataan blogissakin, kunhan kevät tästä etenee.

 

Särkänniemi järjesti messuosastollaan arvonnan, jonka voittaja pääsee kesällä koko perheen voimin Särkänniemeen. Arvonnassa piti tietää vastaukset haastaviin kysymyksiin, kuten kuinka monta vuotta Särkänniemen huvipuisto täyttää tänä vuonna ja mikä on Suomen korkein rakennus… Lisäksi osastolla oli kaksi Pelikan minikorispeliä, jotka keräsivät läpi viikonlopun niin isoja kuin pieniäkin innokkaita osallistujia. Pienimmät koripallosankarit saivat heittää palloa pelin reunalla seisten ja isommat heittivät lattialta. Aina pallot eivät lentäneet ihan oikeaan paikkaan, ja allekirjoittanutkin juoksi poispäin kierivän pallon perässä messuhallin läpi useaan kertaan. Hauskaa silti oli!

 

Maria ja Henkka jututtivat asiakkaita ja auttoivat arvonnan vaikeissa kysymyksissä.

Mimi ja Kuku nähdään kesällä Särkänniemessä!

 

Aukusti ja Tilta, Koiramäen maskottiparivaljakko, viihdyttivät pikkuväkeä Särkänniemen osastolla. Sunnuntaina he saivat seuraa myös Mimistä ja Kukusta, jotka järjestivät Särkänniemen osastolla päivän aikana useita leikkihetkiä. Mimi ja Kuku muuten tykkäävät Särkänniemestä niin paljon, että he aikovat viettää meillä ensi heinäkuussa viisi päivää viikossa!

 

Jos Lapsimessujen missaaminen harmittaa tai et vain saa messuhulinasta tarpeeksesi, ei hätää, sillä kevään messuilu ei jää tähän – Särkänniemi on mukana myös ensi viikonloppuna Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävillä Kotimaan Matkailumessuilla. Tule mukaan, jos haluat kuulla ensimmäisten joukossa kesän uutuuksista! Tapahtuma on osa kevään Supermessuja, joten samalla voi piipahtaa myös esimerkiksi Puutarha- ja Keräilymessuilla. Nähdään messuilla!

Kirjoittaja on markkinoinnin kausityöntekijä, sisällöntuottaja Marianna.

 

 

 

 

Tunnisteet: , , ,