Loppuiko kesä lyhyeen? Tule jatkoille Särkänniemeen!

Julkaistu: 7.8.2015

Kesän jatkot, Iltapuisto, Särkänniemi

Elokuu iskee vasten kasvoja kuin märkä rätti. Kaveri whatsappaa, että “jippii, seuraavaan kesään on enää kymmenen kuukautta!” Kohtuutonta, eihän kesä vielä ole ohi! Etenkin säätiedotuksia katsoessa näyttää vahvasti siltä, että kesä on vasta saapunut. Se ehkä tuli kuukauden, pari myöhässä, mutta nyt se on joka tapauksessa tiukasti hyppysissä.

Särkänniemi ei ainakaan anna koulujen alun hämätä, sillä kesä ei ole vielä ohi, vaan parhaat bileet ovat vasta tulossa! Kesän jatkoja vietetään 10.–14.8., jolloin Akvaario, Planetaario ja Delfinaario ovat avoinna jo aamupäivästä alkaen, ja huvilaitealue ja Koiramäki avautuvat klo 15.

Kesän jatkoilla Elämysranneke on myynnissä etuhintaan 25/20 € (norm. 41/35 €) Särkänniemestä paikan päältä ostettuna. Myös muita tarjouksia riittää! Yleisön pyynnöstä alkukesän Koiramäki-tarjous toistuu, ja 10.–14.8. yksittäislippu Koiramäkeen maksaa vain 5 € (norm. 15 €). Jos tämäkään ei vielä riitä, niin varsinaisten visukinttujen tarjous tulee tässä: Näsinneulan näkötorniin ja Huvimaja-karuselliin on Kesän jatkoilla ilmainen sisäänpääsy. 

Hanhiniemi, Mikkola, Särkänniemi

Terassiravintola Neulasessa on Kesän jatkojen aikana ohjelmaa. Tiistaina 11.8. Pauli Hanhiniemi esiintyy klo 18, ja keskiviikkona ja torstaina 12.–13.8. terassin valtaa Voice of Finlandistakin tuttu Lauri Mikkola klo 17.30. Terassiravintola Neulanen sijaitsee Särkänniemen huvilaitealueella Näsinneulan rakennuksen nurkalla Tornadon-mäen yläpäässä. Akustisiin konsertteihin on ilmainen sisäänpääsy. Konserteista voi nautiskella vaikkapa Neulasen terassilla erinomaisia pitaleipiä nautiskellessaan tai ilmaisen Huvimaja-karusellin pyörityksessä.

Vielä on siis hyvin aikaa nauttia kesästä ja huvitella Särkänniemessä sydämen kyllyydestä. Kesän jatkojen jälkeen Särkänniemi on avoinna vielä viikonloppuina 15.–16.8., 22.–23.8. sekä päättäjäispäivänä 29.8. ja Pingviinin synttäreillä 5.9.

Pipessa2

Kirjoittaja on Särkänniemen markkinoinnin kausityöntekijä, sisällöntuottaja Marianna.