Lataa Särkkä-muistosi Instagramiin ja voita!

Julkaistu: 8.9.2014

 Särkkä-muistoja kesiltä 1997 ja 2014.

Mitä mahtavin kesä on nyt ohi, ja vain muistot ovat jäljellä. Eteenpäin kuitenkin mennään: Särkänniemessä on syksyllä viikonloppuisin tarjolla monipuolista ohjelmaa karuselleista poniratsastukseen. Syyslomaviikolla lokakuussa Avaimen ostajille on läpi viikon tarjolla hauska Syysseikkailu, joka tutustuttaa Särkänniemen kohteisiin uudella tavalla. Jopa Koiramäen joulun suunnittelu on jo pitkällä – joulun alkuunhan on alle kolme kuukautta!

Joulua odotellessa on kuitenkin mukava muistella vielä hetki menneitä. Tänä kesänä Särkänniemessä on juhlittu rakkautta, ja Särkänniemi on tänä kesänä myös äänestetty yhdeksi Tampereen romanttisimmista paikoista. Monet rakkaustarinat ovat saaneet Särkänniemessä alkunsa, ja onpa Särkänniemessä vihitty hääparejakin.

Yllä olevat kuvat on saatu Oonalta ja Jonilta, jotka ovat menossa viikon päästä naimisiin. Ensimmäinen kuva on otettu seitsemäntoista vuotta sitten Särkänniemen Taikajoessa ja jälkimmäinen tänä kesänä samassa paikassa. Nuoripari on aikoinaan tavannut Särkänniemessä vailla aavistustakaan siitä, kuinka pitkälle huvipuistotreffit kantaisivat. Oona ja Joni ovatkin aivan varmoja siitä, että Taikajoessa todella on taikaa! Särkänniemi toivottaa paljon onnea hääparille!

Särkänniemen High Voltagea mainostavat nuoret sotkutukat ovat Särkkä-muisto keväältä 2014!

 

 Särkkä-muisto kesältä 2014 – Kevätkarnevaaleilla Softengine houkutteli paikalle näin innokasta yleisöä!

 Mimin ja Kukun näyttelijät Majka ja Anna menivät naimisiin
Särkänniemessä. Särkkä-muisto kesältä 2014!

 Tässä on hellyyttävä Särkkä-muisto kesältä 2012: Särkänniemen mikropossut Maisa ja Pipsa pieninä.

Oonan ja Jonin kuvan inspiroimina haluaisimme nyt kerätä lisää kuvia asiakkaidemme Särkänniemi-muistoista – viime kesältä tai vuosien takaa, sillä ei ole väliä. Järjestämme kuvakilpailun, jonka voittajat saavat lippuja Koiramäen jouluun. Kilpailuun voi osallistua Instagramissa. Lataa Instagram-sivullesi kuva Särkkä-muistoistasi ja lisää julkaisuun hashtag #särkkämuisto, niin olet mukana kilpailussa!

Kilpailuun voi osallistua maanantaista 8.9. alkaen neljän viikon ajan sunnuntaihin 5.10. asti. Särkänniemi valitsee jokaisen kilpailuviikon jälkeisenä maanantaina kaksi voittajaa, jotka saavat kumpikin kaksi lippua Koiramäen jouluun. Palkinnot sisältävät myös kuumat juomat ja pumpernikkelit, eli kunkin palkinnon arvo on 38 €. Kilpailukuvat eivät vanhene viikkojen vaihtuessa, vaan jo ensimmäisellä viikolla lisätty kuva osallistuu kilpailuun joka viikko. Jokainen osallistuja voi kuitenkin voittaa vain kerran. Kilpailu on päättynyt.

Onnea, luovuutta ja intoa kilpailuun!Koiramäen joulu on avoinna 22.11.2014 alkaen viikonloppuisin 6.1.2015 asti joululomaa 22.–26.12. lukuun ottamatta. Ennen joulua aukiolopäiviä on myös keskiviikkoisin. Tutustu aukioloaikoihin tarkemmin nettisivuillamme!

Tunnisteet: , ,