Koiramäen joulu avautuu aivan kohta!

Julkaistu: 19.11.2014

 

Iik, kohta on joulu! Päivät kuluvat aivan uskomattoman nopeasti. Kun marraskuu alkaa, joulu on vielä todella kaukana ja tuntuu, että aikaa on vaikka kuinka paljon. Mutta nyt joulu on oikeasti aivan ovella, ainakin täällä Särkänniemessä. Meillä sen tietää siitä, että Koiramäen joulu avautuu nyt, eli ensi lauantaina 22.11.2014.

 

Royal Bakeryn Veli-Matti Ahvenharju vierailee piparipajassa lauantaina.

 

Tänä vuonna ohjelmaa on paljon, ja avajaispäivänä 22.11. on vielä vähän enemmän ohjelmaa kuin muina päivinä. Esimerkiksi piparipajassa klo 16 – 18  on paikalla “Koko Suomi leipoo” -ohjelmasta tuttu tuomari, kondiittorimestari Veli-Matti Ahvenharju. Veli-Matti palkitsee kivoimpia toteutuksia ja mahdollisesti myös koristelee itse muutaman piparin. Veli-Matti on myös Royal Bakery -leipomon toinen kondiittori. Royal Bakeryn herkuista on voinutkin Koiramäellä nauttia aiemminkin, kaikki herkut Kahvila von Guggelböössä ovat Royal Bakerysta. Vellusta voi lukea lisää MTV:n sivuilta.

Katso myös kaikki Koiramäen joulun aikataulut, niin tiedät koska esimerkiksi Koiramäen Tiernapojat esiintyvät!

Kuvassa Tilta suunnittelee selvästi omaa joulurunoaan!


Runoilija Heli Mustonen
on paikalla avajaispäivänä klo 15 – 18 riimittelemässä improvisoituja joulurunoja yleisölle. Heli kiertää ympäri Särkänniemeä ja ehkäpä juuri sinä saat aivan oman ja uniikin joulurunon!

Älä unohda Joulupuu-keräystä. Hyvää mieltä kannattaa jouluna tuottaa myös muille, siitä tulee itsellekin hyvä mieli! Jokainen lapsi on lahjan arvoinen! Katso lisäohjeet täältä!

 Kirjoittaja on Särkänniemen markkinointisuunnittelija Taru
 

 

Tunnisteet: ,