Juhlavat tilaisuudet kaupungin yllä

Julkaistu: 2.10.2015

Tervetuloa arjen yläpuolelle!
Ravintola Näsinneulassa voit nauttia sekä upeista maisemista että unohtumattomista makuelämyksistä lounaan tai illallisen merkeissä. Näsinneula on mahdollista vuokrata myös yksityistilaisuuksiin, mm. Eastway Impact on toteuttanut asiakkailleen yksityistilaisuuksia kaupungin kattojen yllä 124 metrin korkeudessa.

ATA_4910

”Eikös se ole vähän jo vanha”, ”Mahdutaanko me tosiaan tänne kaikki” ja ”Mä oon käynyt täällä lapsena!”

Tässä yleisimmät kommentit mitä toimitusjohtaja Petri Roivainen Eastway Impactilta kuulee asiakkailtaan kun he tajuavat että yrityksen tilaisuus järjestetään Näsinneulassa. Kaikki tietävät Näsinneulan, mutta harva on käynyt siellä enää aikuisena. ”Ajatus Näsinneulasta yritystilaisuuden pitopaikkana yllättää aina asiakkaat ja sitä me tietysti haluammekin, ainutlaatuista kokemusta”, sanoo Petri.

kuvat1

Näsinneulassa aina on järjestetty yritystilaisuuksia sekä isommille että pienemmille ryhmille. Yleensä tilaisuudet ovat lounaita tai illallisia asiakkaiden tai oman ryhmän kesken, mutta harva tietää, että Näsinneulan voi varata kokonaan omaan käyttöönsä.

kuvat

”Yritysasiakkaille on tärkeää, että paikka on kokonaan oman yrityksen käytössä, silloin tapahtuman voi räätälöidä juuri omanlaisekseen somistuksen, lippujen tai jopa serviettien väristä lähtien. Eräässä tilaisuudessa esimerkiksi projisoimme yrityksen logon Näsinneulan kylkeen” jatkaa Petri. ”Näsinneula on jännittävä tila, jonka eri puolilla voi tapahtua mitä vain. Ravintolakerroksesta voi löytyä akustinen keikka ja näköalatasanteen aulasta rennompi lounge tai tanssilattia. Tila on intiimi ja mahdollistaa yllätykset ja uuden löytämisen. Se ei todellakaan ole tyypillinen halli. Ihmiset pääsevät kiertelemään eri tunnelmasta ja tilanteesta toiseen yhdessä.”

Pientä roudaamista järjestäminen toki vaatii, mutta sekin kuulemma sujuu helposti ja nopeasti. Ja koska ollaan Tampereella on menussa aina mustaamakkaraa.

”Voin lämpimästi suositella Näsinneulaa isoihin tapahtumiin” sanoo Petri.

DSC_2521-Edit_pieni

kuvat2

 

Tunnisteet: ,