Jaa #Särkänniemi-kuvasi Instagramissa ja voita!

Julkaistu: 9.7.2015

Sarkanniemi, Särkänniemi, Instagram

Koko kesän ajan Särkänniemen Instagramissa on ollut käynnissä #Särkänniemi-kilpailu. Joka viikko julkisista #särkänniemi-merkinnällä varustetuista Instagram-kuvista valitaan yksi, jonka julkaisija saa palkinnoksi Särkänniemen Elämysrannekkeen ja muita Särkänniemi-tuotteita.

Hashtag #Särkänniemi on kerännyt Instagramiin yhä enenevissä määrin toinen toistaan hauskempia ja riemukkaampia julkaisuja. Särkänniemen markkinointiosastolla meillä on jokaviikkoinen vaikeus valita voittaja aurinkoisten ja ihanien kuvien joukosta. Tässä blogauksessa esittelemme voittaneita kuvia. Löydä kuvista Inspiraatiota ja osallistu itsekin!

Sarkanniemi, Särkänniemi, InstagramHaaveilemallakin voi voittaa! Taitavat asfalttipiirrokset ovat alkukeväältä.

Sarkanniemi, Särkänniemi, InstagramTukkijoen laskukuvan voit edelleen ostaa ajon jälkeen Tukkifotosta. Ja jakaa vaikka Instagramissa!

Sarkanniemi, Särkänniemi, InstagramMotoGeen palkintokorokkeella on hyvä paikka poseerata!

Sarkanniemi, Särkänniemi, InstagramHigh Voltagessa on hyvä meininki!

Sarkanniemi, Särkänniemi, InstagramAnkarat tiput sekä vihaiset linnut Särkänniemessä!

Sarkanniemi, Särkänniemi, InstagramSuloinen Koiramäki-vieras hurmasi tuomariston kesäkuussa.

Sarkanniemi, Särkänniemi, InstagramVäreiltään voimakas Tornado- ja Ilmaveivi-kuva vaikuttaa.

Sarkanniemi, Särkänniemi, InstagramRomanttinen pariskuntakollaasi voitti viime viikon palkinnon. Särkänniemessä voi tehdä vaikka mitä!

Kilpailuun osallistutaan yhdellä kuvalla yhden kerran sen viikon sarjassa, jolloin kuva on julkaistu. Viikko lasketaan maanantaista sunnuntaihin, ja voittaja valitaan ja julkaistaan Särkänniemen Instagram-sivulla @sarkanniemitampere seuraavan viikon aikana uudelleenjulkaisemalla voittajan kuva. Voittaja ottaa itse yhteyttä Särkänniemen markkinointiin lunastaakseen palkintonsa. Kuvia palkitaan viikottain koko kesän ajan 6.9. loppuvalle viikolle asti. Kannattaa siis käyttää merkintää #särkänniemi kaikenlaisissa huvipuistoaiheisissa ja kesäistä riemua kuvaavissa kuvissa! Toinen suosimamme hashtag on #enemmänkuinhuvipuisto, koska sehän Särkänniemi on!

Tunnisteet: , ,