Huvilaitetesti ja mahtava arvonta

Julkaistu: 31.7.2015

Tornado, SärkänniemiMikä menee niin lujaa, että hitaampia hirvittää, ja levittelee tavarat ympäriinsä pyörremyrskyn tavoin?

Tänä kesänä Särkänniemen nettisivuilla on ollut mahdollisuus testata, mihin Särkänniemen laitteeseen oma persoonallisuus eniten rinnastuu. Mikä huvilaite olet? -testiä on tehty tähän mennessä lähes 19 000 kertaa. Kysymykset (esim. “Oletko vauhdikas vai rauhallinen?”) peilautuvat toisinaan yllättävilläkin tavoilla Särkänniemen huvilaitteisiin, ja lopputuloksena on usein yllätys. Testituloksen voi myös jakaa helposti sosiaalisen median kanavissa, vaikkapa Facebookissa tai Twitterissä. Parasta testissä on, että siinä on mukana kaikki Särkänniemen 32 laitetta sekä kaupan päällisinä edesmennyt vuoristorata JetStar, eli mahdollisuuksia tulokseen riittää! Ja jos tulos ei miellytä, voi aina kokeilla myös uudemman kerran…

Huvilaitetestin yhteydessä on myös arvonta, johon voi osallistua vielä tämän viikon ajan 2.8. asti. Arvonnan voittaja saa palkinnoksi Elämysrannekkeet koko perheelleen. Arvonta suoritetaan heti maanantaina 3.8., joten rannekkeet ehtii vielä hyvin hyödyntää tämän kesäkauden aikana 5.9. mennessä.

Leppäkerttu, SärkänniemiMikä laite kuvastaisikaan paremmin rauhallista, eläinrakasta ja värikästä kaveria?

Troika, SärkänniemiTroika ilmentää nostalgista ja klassista mutta melkoisen menevää persoonallisuutta.

Oletko siis rauhallinen Possujuna, äkkiväärä Tornado vai ehkä vehreä Vauhtimato? Vastaa kahdeksaan kysymykseen siirtämällä pallukkaa janalla kahden ääripään välillä, ja saat tietää, mikä Särkänniemen yli kolmestakymmenestä huvilaitteesta olet. Voit myös jakaa tuloksen erilaisissa sosiaalisen median kanavissa! Tee huvilaitetesti ja osallistu arvontaan.

Särkänniemen laitteet kannattaa tietysti testata myös käytännössä!

Tunnisteet: ,