Hippohulinat vetivät Koiramäen täyteen

Julkaistu: 14.2.2016

Särkänniemi, Koiramäki, yksityistilaisuus

Ystävänpäivänä 14.2. Tampereen Seudun Osuuspankki järjesti Särkänniemen Koiramäessä asiakkailleen Hippohulinat-yksityistilaisuuden. Tapahtuma oli lajissaan toinen, sillä hipot saapuivat Koiramäkeen ensi kerran jo ystävänpäivänä 2015.

“Edellisestä tapahtumasta saatiin ihan valtavasti positiivista palautetta”, kertoi OP Tampereen viestintäpäällikkö Kaisa.
“Meillä ei ole ollut tarjota asiakkaille kauheasti kaupungin sisäistä toimintaa ennen näitä Koiramäen tapahtumia, ja näistä on tykätty ihan hirveästi. Totta kai haluttiin tulla uudelleen.”

Koiramäki avautui klo 10, ja porttien avautuessa odottamassa oli jo paljon innokkaita asiakkaita. Väkeä myös saapui tasaisesti läpi tapahtuman. Koiramäessä riitti kolmen tunnin yksityistilaisuuden aikana puuhaa noin tuhatpäiselle asiakasjoukolle: ystävänpäiväpiparin koristelua, pikkuautojen askartelua, vaahtokarkkien ja makkaran paistoa… Pienet asiakkaat pääsivät myös leikkimään Koiramäen lukuisissa leikkipaikoissa, kuten Drakkulan linnassa, Koiramäen talossa ja tallissa sekä navetassa ja keppihevosradalla. Koiramäen Kimnaasista oli tapahtuman ajaksi tehty pankki, jossa virkailijat ottivat vastaan lasten suunnistus- ja tehtäväradan suoritukset.

Myös Tassuteatterin lavalla riitti ohjelmaa: Koiramäen Tilta ja Tanja vetivät perheille Tiltan talvijumppaa, johon myös Hanna ja Henri Hippo osallistuivat. Välissä ihailtiin myös ihan oikeaa koiratanssia. Koiramäen kaupungin puodit ja kahvila palvelivat, ja myös narunvetoa ja poniratsastusta oli mahdollista kokeilla. Ruukin patruuna von Töttermanin tallissa saattoi nähdä ponien lisäksi hanhia, lampaita, ankkoja, kanoja, vuohia, mikropossuja, kaneja sekä villasika Maurixin.

Särkänniemi, Koiramäki, yksityistilaisuus

OP Tampereen Petteri ehti koristella sydänpipareita malliksi ennen kuin asiakkaat täyttivät Prännärin penkit.

Särkänniemi, Koiramäki, yksityistilaisuus

Hanna ja Henri Hippo ottivat asiakkaat vastaan portilla.

Särkänniemi, Koiramäki, yksityistilaisuus

OP Tampereen Kaisa sekä Hanna Hippo nauttivat Hippohulinoiden tunnelmasta.

Särkänniemi, Koiramäki, yksityistilaisuus

Särkänniemen Tanja, Koiramäen Tilta ja Hanna Hippo tanssittivat vieraita Tiltan talvijumpassa.

Markku, Elina ja heidän lapsenlapsensa, pian kaksivuotias Armas istuskelivat kahvilla Kahvila von Guggelböössä. Tai ainakin isovanhemmat istuskelivat – Armaksen huomio ei tahtonut pysyä yhdessä paikassa, vaan poika paineli menemään yhtenään; välillä suunta oli ovesta ulos, välillä piiloon tuolin alle.

“On ollut oikein mukava tapahtuma. Armaksen kanssa käytiin Koiramäessä jo viime kesänä, ja silloinkin oli hurjan hauskaa”, isoisä Markku kertoi. Armaksen keskittyminen ei riittänyt vielä ihan pikkuautojen askarteluun, mutta piparin kolmikko oli käynyt koristelemassa.
“Ja käytiin me eläimiäkin katsomassa, ne vain näyttivät olevan melkein kaikki päiväunilla. Kyllä tämä yleinen tunnelman ihmettely meille vielä suurimmaksi osaksi riittää”, totesi Elina. Siltä näyttikin; Armas oli löytänyt ikkunan ja tiiraili sieltä ulos kohti Koiramäen kaupungin hyörinää.

Kolmen tunnin vierailuaika riitti Armakselle ja isovanhemmille oikein hyvin.
“Johan tässä päiväuniaika alkaa ollakin”, Markku totesi.

Särkänniemi, Koiramäki, yksityistilaisuus

Pian kaksivuotias Armas tutkaili Kahvila von Guggelböön ikkunasta Koiramäen kaupungin tohinaa.

Särkänniemi, Koiramäki, yksityistilaisuus

Ulla ja Hilma näyttivät Tassuteatterin lavalla mallia koiratanssissa.

Särkänniemi, Koiramäki, yksityistilaisuus

Tuija ja Floorakin tanssivat Koiramäessä – mitäpä muutakaan kuin koiratanssia.

Särkänniemi, Koiramäki, yksityistilaisuus

Koiramäen Käpälämäessä sai myös paahtaa vaahtokarkkeja nuotiolla.

Särkänniemi, Koiramäki, yksityistilaisuus

Koiramäen Tilta moikkaili vieraita OP Tampereen ja Särkänniemen henkilökunnan kanssa.

Kun kello alkoi lähestyä yhtä, asiakasvirta alkoi kulkea Koiramäestä poispäin. Jotkut tietenkin jatkoivat vielä käymään Särkänniemen muissa kohteissa, kuten Näsinneulassa, Akvaariossa tai Planetaariossa.

OP Tampereen viestintäpäällikkö Kaisan mukaan yhteistyö Särkänniemen kanssa oli ollut helppoa ja mukavaa.
“Oli helppo päätös järjestää tapahtuma taas täällä, sillä Särkänniemen kanssa kaikki on mennyt aina niin mutkattomasti”, hän kertoi.

Yksityistilaisuuksia Särkänniemessä voi järjestää ympäri vuoden, vaikka huvilaitteet pyörivätkin vain kesäisin. Koiramäkeenkin on mahdollista kutsua kerralla jopa 3000 vierasta. Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme mielellämme lisää!

Kirjoittaja on Särkänniemen markkinoinnin kausityöntekijä, sisällöntuottaja Marianna.

Tunnisteet: , , , ,