Back to school! -konsertti lauantaina 6.8.

Julkaistu: 4.8.2016

evelina

Ensi lauantaina 6.8.2016 kannattaa suunnata Särkänniemeen, sillä koululaisten viimeisen kesälomaviikonlopun ja koulujen alun kunniaksi Särkänniemessä vietetään Back to School! -tapahtumaa. Tapahtumassa esiintyvät etenkin nuorison suosiossa olevat artistit Evelina sekä Teflon Brothers. Särkänniemeen ja konserttiin on – kuten aina – ilmainen sisäänpääsy!

Evelina on suomalainen laulaja-lauluntekijä, jonka ensimmäinen single julkaistiin toukokuussa 2015. The Voice of Finland -ohjelman kautta julkisuuteen ponnahtanut artisti on jo ehtinyt vierailla muun muassa JVG:n ja Robinin levyillä sekä julkaista itse viisi sinkkua. Radio- ja singlelistoilla tänä vuonna paljon näkynyt Evelina esiintyy Särkänniemessä ensimmäistä kertaa.

Teflon Brothers on suomalainen rap-yhtye, joka on Särkänniemelle jo vanha tuttu: viimeksi yhtye nähtiin Särkänniemessä vuonna 2015 Kesäkauden päättäjäisissä. Neljästä jäsenestä koostuva yhtye on kiilannut Suomen menestyneimpien rap-yhtyeiden kärkeen rennolla meiningillään. Kappaleissa keskitytään usein juhlimiseen, mikä tietenkin ärsyttää joitakuita, mutta varmaa on, että Teflon Brothers tuo Särkänniemeen taas kerran mahtavat bileet.

Särkänniemi, Teflon Brothers

Back to School! -tapahtumassa on tarjolla muutakin ohjelmaa: Real Snacks järjestää Särkänniemessä sipsiaarrejahdin ja sipsinsyöntikisan. Sipsisankareiden sipsiaarrejahtiin (palkintona on tietenkin sipsejä!) pääsee osallistumaan Real Snacksin pisteellä Särkänniemen päälavan tuntumassa klo 14–16 välillä, ja sipsinsyöntikilpailut järjestetään päälavalla klo 14.00, 14.30 ja 17.00. Mukaan kuhunkin kisaan mahtuu kymmenen ensimmäistä, joten  kannattaa olla kärppänä paikalla, jos haluaa päästä kunnolla rouskuttelemaan! Real Snacks järjestää pisteellään myös tuotemaistatusta klo 16–19 tai niin kauan kuin maisteltavaa riittää, joten katsojatkin pääsevät herkuttelemaan.

Nettisivuilta kannattaa tarkistaa tapahtuman ohjelma. Särkänniemen laitteet ovat lauantaina avoinna klo 12–20, ja Koiramäki avautuu jo klo 19.

Koulujen alkuun valmistaudutaan Särkänniemessä muuten muillakin tavoin kuin konserttia järjestämällä: monien muiden tuotteiden lisäksi koulutarvikkeita löytyy myymälöistämme alennettuun hintaan syksyn lähestymisen kunniaksi. Särkänniemessä saa siis viimeisten lomafiilistelyiden ja koulunaloitusbileiden lisäksi helposti varusteltua repun ja penaalin taas alkavaa lukuvuotta varten.

Päättärit, Särkänniemi, Teflon Brothers

Kirjoittaja on Särkänniemen markkinoinnin kausityöntekijä, sisällöntuottaja Marianna.

Tunnisteet: , ,