Angry Birds Land – melkoisen menevä leikkipuisto

Julkaistu: 25.6.2014

Mutkaisesta tunneliliukumäestä alas. Konttausta pleksiputkessa, josta vauhdikkaat vilkutukset alhaalla odottaville vanhemmille. Kiipeilyseinän kautta korkeuksiin. Putkiliukua alas. Kipuaminen ylöspäin kohti yläilmoissa näkyvää linnunpesää. Pomppimista Angry Birds -hahmojen ääniä pitävien painikkeiden päällä. Viilentävä hetki kevyesti vesisumua ilmoille roiskivan possuhahmon vieressä. Riippusillalle kipitys. Yläilmoista maisemien tarkistus Angry Birds Landin ylitse aina Näsijärvelle asti. Poukkoileva keinukyyti lintu- ja possuaiheisissa vieterikeinuissa. Voidaan silmin nähden todeta, että Särkänniemen Angry Birds Landistä löytyy kaikessa vilskeessä ja vilinässään melkoisen menevä leikkipuisto!

Särkänniemessä pesivät Angry Birdsit aktiviteetteineen viihdyttävät erityisesti perheen pienimpiä, mutta ihastuttavat yhtä lailla varttuneempaakin väkeä. Koko riemua ja ilonkiljahduksia herättelevä Angry Birds Land on teemoitettu vihaisilla linnuilla ja possuilla. Alueen teemoitus kattaa pienimmätkin yksityiskohdat ja perustuu Rovio Entertainmentin suosittuun videopeliin. Angry Birds Landin sydän on Lappsetin rakentama Seikkailurata, joka kohoaa keskellä aluetta. Sieltä löytyy tunneleita, portaita, liukumäkiä ja salaisia kulkureittejä joka suuntaan.

Kiipeilyn lomassa välillä voi käydä vaikkapa taputtelemassa suuria lintuhahmoja, joiden vihaisuus perustuu kaikille tutun videopelin pohjalta siihen, että possut ovat kaapanneet lintujen munat. Särkänniemen Angry Birds Landistä löytyvät myös suuret kosketusnäyttöruudut, joilla voi pelata sitä tuttuakin tutumpaa Angry Birds -videopeliä.

Angry Birds Landin Seikkailurata on ilmaista huvia Särkänniemen kävijöille, sillä huvipuiston sisäänpääsyn ollessa ilmainen, ei myöskään Seikkailuradalle tarvitse erillistä lipputuotetta. Angry Birds Landistä löytyy myös muita hauskoja huvituksia päivän viettoon: huvipuistopelejä, huvilaitteita, herkkupisteitä ja Angry Birds Shop. Huvilaitteisiin pääsee Avaimella tai Huvilipuilla, ja alle 3-vuotiaat huvittelevat laitteissakin veloituksetta. Angry Birds Landin peleistä Pig Popperissa voi kokeilla possujen pommittamista yhdessä kavereiden kanssa. Jos taas haluaa pelata varman päälle, kannattaa kokeilla Ankkalampea jossa joka ankan onkija saa palkinnon.

 

 


Huvitella voi myös Tacticin peliautolla, joka parkkeeraa 23.6.-6.7. väliseksi ajaksi Elämyspuistoon Angry Birds Landin sisäänkäynnin läheistyyteen. Peliautolla voit kokeilla veloituksetta Angry Birds Action Gamea, sekä perusversiota että Space-teemaista versiota. Taitavat ja voitokkaat pelaajat saavat palkinnoksi mahtavan uutuuden, hyvin ajankohtaan sopivan Angry Birds Football Power Cards -korttipelin. Tämä MM-kisahenkeen sopiva korttipeli on vielä harvinainen uutuus, ja jos pelissä käy huonommin, voi lohdutukseksi shoppailla kyseisen pelin Angry Birds Shopista.

Angry Birds Shopissa on myös hyviä tarjouksia, sillä Angry Birds -aiheiset t-paidat ovat tarjouksessa 20 prosentin alennuksella ja kirjat 40 prosentin alennuksella. Kannattaa siis kurkistaa, mitä kaikkea kivaa löytyy Angry Birds -myymälästä.

Tervetuloa vierailulle Angry Birds Landiin – lentämään vauhdikkaaseen seikkailuun vihaisten lintujen siivellä! 

 

 

 

 

 

 

Tunnisteet: