Ajankohtaista Ravintola Näsinneulassa

Julkaistu: 15.7.2014

Ravintola Näsinneula kutsuu keskikesälläkin 124 metrin korkeuteen nauttimaan sesongin antimista ja lähiruoasta, kuten Heikkisen puutarhan mansikoista Kangasalta ja Vanajaveden kuhasta, kesäisistä viineistä ja upeista maisemista. Ravintolamme pyörivä sali on ainutlaatuinen elämys, sillä maisemat tekevät täyden kierroksen 45 minuutissa, ja samalla voi paikkakuntalaisena tai turistina ihailla koko Tampereen silhuettia – etenkin Näsi- ja Pyhäjärvi purjeveneineen sekä Pispalan puutaloalue ovat kaunista katsottavaa. Useat sääilmiöt ovat nähtävissä kaupungin kattojen yllä, ja sadekuuroltakin voi tulla suojaan hetkeksi arjen yläpuolelle. Perheen pienimmätkin viihtyvät ravintolassamme ihaillen tornia ympäröivää huvipuistoaluetta ja Koiramäen eläimiä.

Huvipuistoretken lomassa lounaalle 124 metrin korkeuteen?

Ravintola Näsinneulassa nautiskelun voi yhdistää myös päivään Elämyspuistossa. Ruokalistallamme on klo 11–16 tarjolla päivittäin 17.8. asti 3 ruokalajin ”Päivän menu” à 35 €. Siinä alkuruokana on lohiballotiinia ja kukkakaalipyreetä ja pääruokana Paijan tilalta Urjalasta viljaporsasta varhaisperunoiden ja kauden kasvisten kera. Jälkiruokana on pieni makea ja Heikkisen puutarhan mansikoita Mokkamestareiden luomukahvin kera.

Ruokalista 30.6.–31.8.2014

Kesällä à la carte -lista on voimassa koko päivän. Tarjolla herkullinen valikoima alku-, pää-, ja jälkiruokia sekä pidempiä 5–9 ruokalajin menukokonaisuuksia klo 11–23:30 välisenä aikana (keittiömme on avoinna klo 23 asti). Menu löytyy täältä. Alle 12-vuotiaille lapsille on tarjolla koko päivän ajan 20 € hintainen ”Lasten menu”, joka koostuu kauden kasviskeitosta, valinnaisesta lohi- tai viljaporsaanlihapääruoasta varhaisperunoiden kera sekä jälkiruoasta, joka on Näsinneulassa itse tehtyä vaniljajäätelöä, kinuskikastiketta sekä Heikkisen puutarhan mansikoita. Lasten menusta on saatavilla myös pelkkä pääruoka-annos à 15 €.

Viinimestariemme sesongin juomasuosituksia

Viinimestariemme suunnittelemat viinisuositukset kullekin annokselle tai menukokonaisuudelle täydentävät gastronomiset nautinnot; saatavilla on laaja valikoima viinejä laseittain tai pulloittain. Meillä on viinien lisäksi laaja tarjonta muitakin virvokkeita ja muun muassa Vakka-Suomen panimon erikoisoluita. Henkilökuntamme kertoo mielellään lisää juomavalikoimasta.
Kesäsesongin suositusjuomamme on ”Raparperi & Mansikka” -cocktail à 8 €, joka koostuu 4 cl:sta valkoista portviiniä, itse tehdystä raparperisiirapista, limemehusta ja tonicvedestä sekä Kangasalan mansikoista – herkullista aperitiivina tai seurustelujuomana nautittuna.

Tutustu tästä Ravintola Näsinneulan nettisivuihin.

Kirjoittaja on Ravintola Näsinneulan sommelier Elisa Närhi.

Tunnisteet: